Home
      
De Agenda
         
Contact
         
Wie zijn wij
   

Een vooruitblik
      
Eerder bij ons
      
Wat doen wij
      
Disclaimer
  
members only »
De Kunstraadhulst

Is in het leven geroepen naar aanleiding van beleidsmaatregelen in de cultuurnota 'kunst en cultuur in Hulst'           Het instellingsbesluit »


De Kunstraad Hulst schrijft volgend voorjaar een wedstrijd uit voor beeldende kunst, bedoeld voor zowel amateurs als professionele kunstenaars. Dit jaar is er ook een aparte categorie Jeugd van 12 t/m 18 jaar.

Thema dit jaar is ‘ Tears from Heaven’ een gezamenlijk grensoverschrijdend project met de Cantorij der Basiliek, de oudheidkundige kring en stichting museum ‘De Vier Ambachten’ dat vindt plaats op 14 en 15 april 2018.

Tears from Heaven is een project ter herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog (1914-1918).

We willen eenieder oproepen om via beeldende kunst (schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken en mixed media) zich te uiten, gekaderd in verdriet en rouwverwerking binnen het dagelijkse leven. Denk hierbij aan verbinding tussen het heden en wat o.a. 100 jaar geleden heeft plaatsgevonden, de huidige vluchtelingenproblematiek kan daar een voorbeeld van zijn. Kortom ‘ Tears from Heaven’ is een breed te oriënteren begrip waarin u uw eigen emoties kunt vorm geven.

Wie wil meedoen kan zich tot 1 maart inschrijven per email info@kunstraadhulst.nl. Deze keer slechts één werk per deelnemer.

Een deskundige jury zal de beste inzendingen honoreren met een 1e 2e en 3e prijs in de categorie Volwassenen en Jeugd , waaraan een geld bedrag gekoppeld is.

Bijgaand leest u meer informatie in het wedstrijdreglement.

Wij hopen op vele inzendingen en wensen u namens de Kunstraad alvast veel creatieve inspiratie toe.


© RvdE 2014